Uleiul de jojoba : 5 întrebuințări

Auzisem de mai demult că uleiul de jojoba este foarte bun și are numeroase întrebuințări. Nu am crezut pînă nu am fost tentată într-o zi să încerc și să mă conving singură de efectele lui. Fiecare îl folosește în moduri diferite, de aceea în continuare voi enumera top 5 întrebuințări ale uleiului de jojoba:

  1. Păr – acest ulei este foarte benefic pentru firele de păr. Previne căderea părului și accelerează creșterea acestuia. Poate fi folosit pe părul uscat în cantități extrem de mici, pentru o doză de strălucire sau în cantități mai mari, doar că necesită spălare după.
  2. Balsam de buze – hidratează intens buzele. Poate fi folosit înainte de aplicarea rujului.
  3. Loțiune de corp – poate fi folosit și pentru hidratarea corpului, în mod deosebit pentru zonele uscate, cum ar fi călcîiele. Se masează ușor picioarele înainte de culcare și se îmbracă ciorapi, pentru a-și face efectul la căldură pe tot parcursul nopții.
  4. Pentru ten – se aplică pe față cu scop de hidratare, dar ajută și la prevenirea apariției ridurilor. Se folosește atît pentru ten gras, deoarece reglează secreția de sebum, cît și pentru ten uscat, deoarece hidratează foarte bine.
  5. Unghii – ajută la fortificarea unghiilor și hidratează cuticulele acestora.

Uleiul de jojoba este un elixir al frumuseții. Dacă încă nu l-ați încercat, vă recomand. Dacă l-ați utilizat deja, atunci vă ascult cu mare drag sfaturile.

0 comentarii
10 likes
Articolul precedent: Pentru ce e bun uleiul de ricin ?Articolul următor: Top 8 pensule necesare în trusa ta de makeup

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *