Smokey eyes în nuanțe calde de maro

Toamna ne inspiră la machiaje în nuanțe calde. Maroul, auriul, bejul sunt culorile potrivite acestui sezon. M-am gândit să fac un machiaj monocromatic în nuanțe de maro, care se combină perfect cu anotimpul de afară.

     Am optat pentru un smokey eyes, deoarece mi se pare unul dintre cele mai simple și rapide machiaje. La el chiar nu ai cum să dai greș. Unicul secret este să aplici nuanțele treptat. De la cele mai deschise la cele mai întunecate. Și nu uita să retușezi bine între aplicări. Un creion întunecat pe linia apei (de jos și de sus) dă profunzime privirii. Mai multe detalii pas cu pas vezi în tutorialul de mai jos 😉 .

     Smokey eyes este unul dintre cele mai misterioase machiaje. Oferă o alură sexy privirii, accentuând ochii la maxim. Îmi place la nebunie efectul acestui machiaj. De asemenea, țin să menționez că odată cu acest tutorial cred că te-am convins că smokey eyes nu este numaidecât un machiaj de seară. Dacă folosim culori mai calme, poate fi liber un machiaj de zi. Eu am folosit paleta de la Zoeva Naturally Yours, dar poți folosi liber orice paletă în culori naturale ai acasă. Apropo, rujul  din video este preferatul meu pentru această toamnă 😍 . Este unul de la NYX matte lip cream, în nuanța Rome. S-a potrivit perfect cu machiajul ochilor. Întreaga listă a produselor folosite o vezi mai jos:

1. NYX Photo-loving primer;
2. Fond de ten Too Faced Born this way – snow;
3. Corector L`Oreal accord parfait – ivory beige;
4. NYX Micro Brow Pencil – espresso;
5. Fard Graftobian – dark chocolate (sprâncene);
6. Bază pentru farduri Melkior;
7. Maybelline Master Contour Stick – light;
8. Pudră translucidă Inglot;
9. Paleta Zoeva Naturally Yours – Pure, Soft & Sexy, Slow Dance;
10. Creion khol negru Lancome;
11. Rimel Yves Rocher Vertige;
12. NYX Matte Lip Cream – Rome.

     Sper din suflet că ți-a plăcut machiajul meu pentru această toamnă. Ca de obicei, aștept cu drag opinia ta în comentarii. Îți doresc o toamnă colorată 🍂 . Pe curând 😘 .

     P.S. Chokerul ăsta de care pur și simplu m-am îndrăgostit este de la Choker_md. Mai multe detalii găsești aici.

2 comentarii
24 likes
Articolul precedent: Mască pentru petele de la coșuriArticolul următor: Masca anti-îmbătrânire cu banană

Articole asemănătoare

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *