Rochia sacou

Această piesă vestimentară este foarte în vogă în acest sezon. Rochia sacou poate fi o apariție de efect. Acest fapt se datorează liniilor masculine din croiala ei. Deși e o rochie cuminte, deoarece nu este decupată, poate fi foarte sexy. Sexy-elegant, așa cum îmi place mie 😊 .

     Am asortat-o cu o pereche de stiletto negri, păstrând colanții în aceeași nuanță. Nu m-am temut de prea mult negru. Mi se pare că anume faptul că nu am ieșit din gama de negru, îi oferă outfit-ului o doză de rafinament în plus. Partea de sus e un pic mai deschisă, de aceea am ales un choker alb cu negru, pentru a umple decolteul. La comandă îl găsești aici. Talentata Cristina le confecționează cu multă dragoste ❤.

     Negrul rămâne una dintre culorile mele preferate. Pe lângă faptul că e foarte elegantă, mai și avantajează orice tip de figură. Așadar, nu-ți fie frică să porți negru😉 . În cazul în care îți pare mult prea sobră ținuta, o poți mereu înviora cu o nuanță aprinsă de ruj. Eu am optat pentru un roșu clasic. Rujul de la Giorgio Armani Lip maestro, nuanța 400.

     Îmi place acest look, deoarece este foarte versatil. Îl poți purta seara în oraș, la un eveniment mai special sau dacă renunți la tocuri, poți liber și foarte confortabil să porți așa gen de rochie și la birou. Sper din suflet că ți-a plăcut acest outfit. Nu uita că aștept cu drag în comentarii opinia ta. O zi cu soare să ai 😘

     P.S. Deosebite mulțumiri Valeriei – Elash Photography. Orice poză de-a ei are o istorie frumoasă în spate 😉 Vizitați-i pagina de Instagram aici.

0 comentarii
27 likes
Articolul precedent: Îngrijirea tenului în perioada rece a anuluiArticolul următor: Machiaj de tip halo eyes în nuanțe neutre

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *