A fost odată ca niciodată…

Când erai mică, i-ai promis fetiței din tine că o să ajungă acolo unde vrea ea. Tot tu i-ai promis că o să fie fericită, indiferent de câte lacrimi va trebui să verse. Că o să fie puternică, indiferent de câte dezamăgiri va trebui să trăiască. Că o să fie frumoasă, indiferent de câte schimbări va trebui să îndure. Și mai presus de toate, i-ai promis că nu se va pierde pe sine în drumul vieții. Și acea făptură gingașă, cu părul lung, ușor ondulat, cu ochii mari și zâmbet sincer te-a crezut.

     Știi de ce? Pentru că atunci ea încă mai credea că oceanul nu are margini și că pentru a zbura e suficient doar să întindă mâinile. Nu știa de limite, nu știa ce înseamnă cuvântul „greu”, sau mai ales „imposibil”. Atunci totul era posibil. Atunci visele erau la o aruncătură de băț. Trebuia doar să deschidă ochii și atât. Acea fetiță mică încă mai crede în ce i-ai promis tu. Așadar, nu o dezamăgi. Arată-i că poate.

     Tu doar știi că poți. Da, e greu, e complicat, e sufocant, e insuportabil pe alocuri, dar e posibil. Dacă nu ar fi așa greu, ar face-o toți. Tu doar nu ești toți, nu? Demonstrează-i micuței fetițe că povestea ta se va termina cu: Și a trăit fericită până la adânci bătrâneți. Ai încredere în tine și totul va fi așa cum îți dorești. Încrederea în sine e cea mai puternică armă a ta ❤ .

     P.S. Autoarea acestor fotografii care duc cu gândul la poveste este Gabi Hadiev. O puteți găsi aici 💕 . Gabi, îți mulțumesc!

 

0 comentarii
26 likes
Articolul precedent: 5 lucruri de făcut în BucureștiArticolul următor: Mască împotriva căderii părului

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *