Machiaj clasic: cateye și buze roșii

Renumitul machiaj clasic cu buze roșii este unul legendar. Marilyn Monroe a rămas în memoria tuturor datorită machiajului său iconic cu buze roșii și cateye. Astăzi, acest tip de machiaj este purtat cu îndrăzneală de multe femei. Dat fiind faptul că este un machiaj popular și iubit de femei, am decis să îți arăt cum să obții și tu un machiaj demn de covorul roșu.

     Machiajul cu buze roșii înseamnă accent pe buze, deci lasă ochii în nuanțe cât mai naturale. O linie de tuș neagră și niște farduri bej, cafenii balansează perfect combinația și nici nu lasă ochii mult prea goi.

     În niciun caz nu combina buzele roșii cu un smokey eyes negru, pentru că vei arăta mult prea vulgară. Dacă totuși vrei numaidecât smokey eyes și nimic altceva, atunci măcar optează pentru nuanțe mai naturale, gen cafeniu, suriu sau alte culori mai deschise decât negrul. Totuși, în opinia mea, cel mai bun machiaj al ochilor pentru buzele roșii este de tip cateye. Acesta oferă eleganță, flirt și profunzime privirii. Combinația perfectă. E ca și cum ai mânca căpșuni cu frișcă – varianta ideală. Dar poți mânca și căpșuni cu zahăr, însă nu e la fel de bun. Mă înțelegi ce zic, nu? Păi iată așa e și cu buzele roșii. Varianta ideală e cu o linie de tuș și niște farduri naturale.

     Înainte de a-ți prezenta video-ul, vreau să-ți povestesc ceva interesant. Rujul folosit în tutorial are o istorie frumoasă. Se zice că numărul 400 este culoarea de semnătură a domnului Armani. A vrut să creeze un roșu universal, care să meargă cu toate nuanțele de ten. Un ruj inspirat din inima unui tandafir roșu. Fiind un perfecționist de fire, domnul Armani a respins 95 de nuanțe de roșu, până când a fost creat roșul perfect. Asta îți doresc și ție, să fii mereu aleasă din celelalte „95”.

     Te las să privești. Sper din suflet să-ți placă. Și nu uita să te abonezi la canalul meu de Youtube, pentru a primi notificări cu noile videoclipuri. Nu mereu scriu despre ele aici. De asemenea, dacă vreodată apar ceva întrebări, nu ezita să mă contactezi pe rețelele mele de socializare. Mă găsești Dinca peste tot. O zi frumoasă să ai :*

 

 

0 comentarii
12 likes
Articolul precedent: Fii un macArticolul următor: 12 produse indispensabile în trusa ta de machiaj

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *