Lancôme Grandiose Mascara

Sunt o mulțime de brand-uri și tipuri de mascara. Pentru gene lungi, curbate,voluminoase și așa mai departe. Toate promit efect ”wow”, dar puține îl realizează. Astăzi, vreau să-ți povestesc despre mascara mea preferată. O utilizez de aproape 2 ani de zile deja.

     Este vorba despre Lancome Grandiose Mascara, în culoare neagră. Mereu optez pentru negru. Este un rimel deosebit în general. Atît ca și design, cît și ca efect asupra genelor. Să încep de la ambalaj. Produsul are o sticluță neagră, foarte elegantă și sofisticată. Pînă și forma sticluței e deosebită. După cum bine vezi, are și un mic trandafir încrustat în sticluță. Trandafirul este emblema companiei Lancome. Așa arată tubul deschis.

rimel lancome grandiose

 

     Ceea ce face specială această mascara în mod deosebit este forma periei acesteia. Este în formă de gît de lebădă, după cum zic producătorii. Și face procesul de aplicare mult mai ușor, deoarece forma asta curbată facilitează accesul la fiecare colț al ochiului, aplicînd uniform produsul. Partea periei cu care dăm genele este din silicon cu zimți rari și tari, ceea ce ajută ca genele să nu se lipească. Cum corect se folosește peria curbată pentru fiecare ochi, vezi în video mai jos.

      Produsul în sine este un pic mai lichid decît altele. Efectul este unul de alungire și curbare maximă a genelor. Dacă iubești volumul, acesta nu este rimelul potrivit pentru tine. Deoarece el nu prea dă volum, mai mult alungește, separă și curbează genele, creînd efectul de gene de păpușă. Această mascara nu se usucă pe parcursul zilei, nu cad firicele negre. Calitatea este superioară. Termenul de valabilitate este de 6 luni, ca la toate celelalte. Și pot să zic cu încredere că în astea 6 luni rezistă ca în prima zi. Nu se usucă la fel de repede ca și altele. Chiar și în a șasea lună este foarte bună. Asta o spun din experiența a 3 tuburi deja.

     În final, pot să zic că este unul din produsele mele preferate în materie de mascara. Genele sunt extrem de lungi, ceea ce oferă ochilor o alură senzuală și extrem de feminină. O alură grandioasă 🙂 conform denumirii. Recomand din toată inima. Dacă ai încercat și tu acest produs, aștept părerea ta în comentarii. Și dacă ai alte preferințe, aștept cu drag recomandări.

0 comentarii
8 likes
Articolul precedent: Valentine`s Day MakeupArticolul următor: GRWM-ochi aurii, buze vișinii

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *