În goana după fericire

Drumuri. Atât de multe drumuri. Cum de știut care e cel corect? Păcat că viața nu are o hartă. Am evita atât de multe rătăciri, atât de multe intersecții în care nu știm încotro s-o apucăm. Deseori stăm la răscruce de drumuri și ne întrebăm: Acum încotro? În interior se declanșează un război crunt între curaj, frică, speranță, incertitudine… Oare cine câștigă? De data asta pe cine ascult? Inima sau mintea? De s-ar putea înțelege cumva, ar fi ideal. Dar nu, sunt prea încăpățânate ambele și niciuna nu cedează. Într-un final, ajungând la un numitor comun, aleg drumul.

     Uneori, stând la răscruce de drumuri nu medităm. Fără a mai sta pe gânduri ne avântăm așa cu ochii închiși, cu inima în dinți și cu speranță în suflet. Atunci curajul, intuiția, entuziasmul iau deciziile în locul nostru. Să fie oare asta calea cea mai riscantă? Nu se știe.

     Alteori, fiind în fața răscrucii, nu alegem un drum nou. Lași fiind, decidem să mergem înapoi. Asta mi se pare cea mai distrugătoare decizie. Din moment ce am ajuns la răscruce, oare ce ne face să ne întoarcem înapoi? Probabil frica. Frica de necunoscut. Frica de a nu reuși. Da, frica de cele mai multe ori e mai puternică decât noi.

     Partea cea mai interesantă din toată povestea vieții este că nu aflăm inițial dacă am ales drumul corect sau greșit. Asta se descoperă mult mai târziu. Și dacă realizăm că e cel greșit, ce facem? Oare mai avem curaj sau timp să alegem altul? Nu știu… Drumuri. Atât de multe drumuri.

P.S. Deosebite mulțumiri Oanei Gangone, cea care a cutreierat cu mine Centrul Vechi al Bucureștiului și a făcut aceste poze superbe ❤ . O găsiți aici, pe pagina ei de Instagram.

Ce port?

Palton Zara – Rochie Malu – Cizme Malena – Fular Louis Vuitton

0 comentarii
28 likes
Articolul precedent: Mască hidratantă pentru tenul uscatArticolul următor: Cum să-ți faci coada perfectă?

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *