Fii un mac

Fii un mac. Plăpândă, gingașă și-n același timp provocatoare, intensă. Lasă-te clătinată ușor de briză, dar ține-ți rădăcinile adânc înfipte în pământ. Deschide-te odată cu apariția soarelui, dar nu deveni dependentă de el. Crești odată cu trecerea timpului, dar nu te ofili mai devreme decât trebuie. Fii prietenoasă cu macii din jurul tău, dar nu te pierde printre ei. Fii colorată, fii nebună, fii cu spini, dar fii TU. Cel mai frumos mac. Cel mai puternic mac. Cel mai roșu mac. Fii cea mai bună versiune a ta.

     Și nu aștepta vara viitoare pentru a înflori din nou. Înflorește acum și rămâi așa pentru tot parcursul anului. Fii un mac, pe care să nu vrea nimeni să-l rupă. Fii un mac ușor de recunoscut dintr-un câmp întreg. Un mac care se bucură de doza de căldură primită de la soare și de adăpostul oferit de pământ. Un mac care știe să radieze chiar dacă plouă, fulgeră și tună. El rezistă, pentru că știe că e trecător. Un mac care conștientizează faptul că poate schimba aspectul unei poienițe. Un mac care luminează chipul unui om, când îl privește. Fii un mac deosebit.

     Știu că nu este genul de articol cu care te-am obișnuit până acum. Dar este un articol rupt din suflet. Sper să-ți  placă. Te las să privești pozele, și vei înțelege ce m-a inspirat să filosofesc 🙂 .

fii un mac dinca

fii un mac dinca

fii un mac dinca

fii un mac dinca

     P.S. Tutorial pentru această cosiță superbă, găsești aici. Iar pentru machiaj în articolul următor. Și nu uita: Fii un mac 😘

0 comentarii
30 likes
Articolul precedent: Machiaj rezistent pe timp de varăArticolul următor: Machiaj clasic: cateye și buze roșii

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *