Smokey eyes întunecat

Astăzi revin cu un tutorial destul de îndrăzneț. Este vorba despre un smokey eyes extrem de intens și întunecat. Mie îmi place la nebunie, pentru că se face mult mai rapid și nu necesită abilități de precizie extremă. Deci este varianta perfectă pentru persoanele care nu pot trage linia de eyeliner sau pur și simplu nu iubesc să se chinuie cu micile detalii ale altui tip de machiaj.

     Acest machiaj este foarte ușor de realizat și se potrivește majorității tipurilor de ochi. Datorită culorilor întunecate este un look ușor vulgar, însă dacă e purtat cum trebuie, te arată încrezătoare în sine și puternică. Este un machiaj de seară mai mult, perfect pentru o noapte în oraș. Dar poate fi purtat liber și pe parcursul zilei, dacă este realizat în nuanțe mai naturale, gen cafeniu, taupe sau un gri mai deschis. Iubesc acest makeup pentru că accentuează culoarea ochilor. Dă profunzime privirii și combinat cu un ruj nude, arată destul de balansat și sexy în același timp.

     Secretul machiajului de tip smokey eyes constă în retușare. Cu cît mai mult retușezi, cu atît mai bine arată. Nu este atît de ușor de lucrat cu nuanțele întunecate și mate, deoarece se vede liber orice defect. De aceea sfatul meu este să utilizezi o perie bună pentru retuș și să nu-ți fie frică să repeți acest proces cît mai des. Este mult mai ușor de adăugat intensitate treptat, decît să încerci să corectezi sau să ștergi excesul de fard negru. Asta de fapt este aproape imposibil 🙂 . De asemenea, recomand utilizarea unei baze, gen un creion negru sau maro. Acesta va intensifica fardurile aplicate deasupra. Mai jos vezi lista întreagă a produselor utilizate:

1. Fond de ten Clinique superbalanced makeup – alabaster;
2. NYX wonder Pencil – light;
3. Fard Graftobian – dark chocolate (pentru sprîncene);
4. Pudră matifiantă Inglot;
5. Creion khol negru Lancome;
6. Paleta pentru ochi Zoeva en taupe – Old Master, Hour by Hour, Gallery, Spun Pearl (folosit și ca iluminator);
7. Fard pentru ochi Graftobian – black smoke;
8. Corector Sephora – smoothing and lightening concealer – light;
9. Lancome Grandiose Mascara – black;
10. Pudră pentru contur Inglot – 508;
11. Ruj Giorgio Armani – 103.

     Ca să nu lungesc mult vorba, te invit să urmărești tutorialul pas cu pas.

     P.S. Un alt sfat pentru micile accidente în makeup. Atunci cînd rimelul tău ajunge și în locurile mai puțin dorite. Lasă-l să se usuce, apoi șterge-l cu un scobitor de vată uscat. Se șterge totul ca prin minune.

     Sper din suflet că ți-a plăcut. Dacă ți-a fost util articolul, nu uita să dai Like și distribuie să afle și prietenele tale 😉 . Pe curînd!

0 comentarii
4 likes
Articolul precedent: Tipuri de eyelinerArticolul următor: Împletitura floare

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *