Cum a fost la Privé Fashion Events?

Săptămâna trecută am avut plăcerea să fiu parte a unui eveniment extrem de frumos – Privé Fashion Events. După cum se înțelege și din titlu, a fost un eveniment de modă. O prezentare de modă, mai exact, unde 9 designeri și-au arătat colecțiile.

     Evenimentul în sine a avut o atmosferă foarte plăcută, cu oameni frumoși și talentați. Partea interesantă a fost că mi s-a oferit ocazia să intru în culise, să văd cum au fost machiate și coafate modelele. Mai multe detalii despre secretele aflate de-acolo, vezi în videoclipul de aici 😉

     Aș vrea să-ți vorbesc un pic despre colecțiile văzute acolo. Per general, toate au fost frumoase în felul lor. Diferite una față de cealaltă. Pe mine m-au impresioant în mod deosebit 2 dintre ele, și anume Ariadna și Berrezzo. Au fost și cele care au deschis seara, dar nu contează asta. Contează faptul că pentru câteva minute m-au transpus cu gândul la poveștile alea cu prințese îmbrăcate în cele mai frumoase rochii. Atât de diafane, feminine, dar și provocatoare în același timp. Demne de covorul roșu. Ahh…mi-au topit inima. Câteva dintre ele le vezi și în poza de copertă, restul le găsești pe pagina oficială a evenimentului – aici.

     E evident că pentru a purta așa rochie ai nevoie de un eveniment extrem de special, dar la sigur în așa o rochie te simți cel puțin, deosebită. Și partea bună e că erau în diverse culori, cum ar fi negru, roșu, sau chiar roz și albastru pastelat. Pe gustul fiecăruia 🙂 . Croite cu atâta delicatețe. Se vedea dăruire până în cele mai mici detalii. Chiar foarte frumoase. Merită toată aprecierea.

     Acum că știi unde să apelezi în caz că vrei să te transformi în prințesă măcar pentru o zi, te las în povestea ta 😊. Te-am cuprins cu drag. Pe data viitoare ❤

0 comentarii
13 likes
Articolul precedent: Machiaj de tip halo eyes în nuanțe neutreArticolul următor: Mască hidratantă pentru tenul uscat

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *