4 trucuri cu un singur creion

Probabil de multe ori ai văzut creioane deschise sau chiar albe, dar niciodată nu te-ai gândit cât de utile sunt. Ei bine, acestea sunt într-adevăr binevenite în trusa ta de machiaj. De ce? Pentru că pot fi folosite pentru o mulțime de lucruri. Așadar îți prezint câteva trucuri la care poți apela cu ajutorul unui creion deschis la culoare:

1. Intensifică culoarea fardului de ochi – creionul alb servește drept o bază pentru fardul de ochi. Datorită faptului că este deschis la culoare, va intensifica nuanța fardului și-l va scoate în evidență. Mai întâi aplică pe pleoapă creionul deschis, retușează-l și întinde-l uniform, apoi aplică fardul pe ochi. Vei observa că nuanța arată mult mai vie.

cum folosim un creion deschis

2. Iluminează colțul intern al ochiului – creionul deschis poate fi folosit și pe post de iluminator în colțul intern al ochiului. Pentru machiajul de zi este alegerea perfectă.

cum folosim un creion deschis

3. Definește sprânceana – aplicat sub sprânceană, creionul deschis are rolul unui iluminator. Ridică sprânceana și îi oferă acesteia un aspect mai definit.

cum folosim un creion deschis

4. Mărește ochiul – folosit pe interiorul pleoapei de jos, creionul alb mărește vizual ochiul. Pe lângă asta îl arată mai deschis și mai odihnit. În cazul în care zona lacrimogenă a pleoapei de jos este roșie, acest truc este ideal pentru a masca roșeața.

cum folosim un creion deschis

     Creionul folosit de mine este cel de la NYX în nuanța de light. Wonder Pencil este denumirea lui și acesta pe lângă toate menționate mai sus, poate fi folosit și pentru a ilumina zona cearcănelor de sub ochi. Adică se folosește și pe post de corector.

cum folosim un creion deschis

     Sau eu îl mai folosesc și atunci când vreau să îndrept codița.

cum folosim un creion deschis

     După cum vezi, creionul deschis la culoare poate deveni indispensabil machiajului tău, atâta timp cât știi cum să-l folosești. Sper că ți-au fost utile aceste trucuri. Și dacă mai ai ceva de adăugat, nu uita să lași un comentariu mai jos 😉 .

0 comentarii
106 likes
Articolul precedent: Cum să te machiezi ca Dakota Johnson?Articolul următor: Top 10 cele mai frumoase apariții de la Met Gala 2017

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *