5 lucruri de făcut în București

Așa a aranjat viața lucrurile încât foarte spontan și neașteptat a trebuit să plec la București pentru 2 săptămâni. Au fost două săptămâni pline. Pline de viață, emoții și împlinire. Toate astea mi-au lăsat amintiri prețioase, pe care vreau să le împart cu tine. Așa că m-am gândit să fac o listă cu lucruri de făcut/locuri de văzut în București. Nu sunt deloc ieșite din comun, dar oferă atât de multă plăcere, încât ar fi păcat să nu le faci dacă ai ocazia să petreci măcar câteva zile la București. Lista mea începe cam așa:

1. Plimbări prin Centrul Vechi al Bucureștiului – este o zonă în care arta, istoria și buna dispoziție sunt combinate armonios. Sunt câteva stradele pietonale care pur și simplu cuceresc prin clădirile vechi, dar cu o arhitectură atât de frumoasă. Iar seara pe acolo atmosfera e una magică. Clădirile frumos iluminate au o alură foarte mistică, iar muzica din mulțimea de localuri acompaniază perfect peisajul.

locuri de vizitata bucuresti

centrul vechi bucuresti

2. Sightseeing – da, o călătorie cu autocarul prin tot orașul este o idee minunată. Nu numai că vezi toate punctele frumoase ale Bucureștiului, dar mai și asculți toată istoria ce se ascunde în spatele lor. Plus că achiți o singură dată, dar poți să te plimbi toată ziua. Poți să vezi pe fața mea fericită cât de mult mi-a plăcut 😀 .

 

3. Librăria Cărturărești Carusel – aahh, librăria asta este atâââât de frumoasă. Un mic colț de Rai. Design-ul din interior foarte luminos și spațios te face să nu mai vrei să ieși de-acolo. De sortimentul de cărți nici nu mai vorbesc. O viață întreagă nu sunt sigură că ajunge să le poți citi pe toate 🙂 .

 

4. Apus de soare – apusurile de soare în București sunt deosebite. Sau poate eu eram atât de entuziasmată încât le vedeam altfel 🙂 . Nuanțele cerului erau atât de calde și neobișnuite. Ochii mei nu se puteau desprinde ^_^ . Peisajul ideal pentru suflețel 🙂 .

5. Shopping – da, da, acolo găsești de toate. Multe mall-uri. Toate cu sortimente mari de produse pentru fiecare. Eu mi-am umplut trusa de makeup cu brand-uri demult dorite. În curând o să le vezi în acțiune 😉 .

     Și la final am pregătit un mic video cu fragmente din călătoria mea. Îl vezi aici. Sper din suflet să-ți placă 😉 .

0 comentarii
9 likes
Articolul precedent: Masca neagră făcută acasăArticolul următor: A fost odată ca niciodată…

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *