2 idei de mască pentru Halloween

Frumoasa sau bestia? Acum depinde tu ce alegi 😀 . Pentru anul acesta, m-am gândit să-ți propun 2 idei de mască pentru Halloween total diferite. Prima e mai potrivită sărbătorii, de fapt. Special pentru persoanele care preferă să arate strașnic în acea zi 🙂 . Cea de-a doua variantă este una mai lejeră, care cred eu că oricine ar avea curajul să o poarte. Partea bună la ambele este că nu necesită investiții foarte mari. Tot ce am folosit au fost niște produse cosmetice, pe care le aveam deja în trusa mea de machiaj 😉 . Vei avea nevoie doar de răbdare, entuziasm și ceva timp la dispoziție. Rezultatul e de fiecare dată surprinzător.

     Așadar, o să încep cu prima, care întruchipează procesul de rupere a gâtului. Sună terifiant, nu? 😀 . De fapt, e chiar amuzant. Totul constă într-un machiaj extrem de accentuat și o rană pe gât. Vezi mai jos cum am creat pas cu pas acest rezultat:

     A doua este mai elegantă, mai feminină și al naibii de senzuală – regina balului mascat. Eu, cu siguranță, aș opta doar pentru ea 🙂 . Machiajul constă dintr-un cat-eye cu buze roșii. Și magia constă în masca dantelată creată doar din produse cosmetice. Vezi mai jos fiecare etapă detaliat:

     Sper din suflet că ți-a plăcut măcar o variantă din cele prezentate. Aștept cu drag să-mi zici în comentarii tu pentru ce variantă optezi. Îți doresc un Halloween plin de surprize! Pe data viitoare :*

0 comentarii
9 likes
Articolul precedent: Masca anti-îmbătrânire cu bananăArticolul următor: Cel mai bun scrub natural cu zaț de cafea

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *